Εταιρεία

img_9985Η ΥΦΑΝΣΗ αποτελεί, σήμερα, μία από τα παλαιότερες επιχειρήσεις κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων στην Ελλάδα και συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πιο σημαντικούς προμηθευτές υφασμάτων, στις μεγαλύτερες βιοτεχνίες και σχεδιαστών ρούχων της χώρας. Ιδρύθηκε από τον Παντελή Δούμα, για να περάσει στην ιδιοκτησία των παιδιών του, Γιώργου και Αμαλίας Δούμα και να αποκτήσει νέα πνοή, με φρέσκες ιδέες και καινοτόμες παραγωγικές διαδικασίες.

Πιστή στις διεθνείς τάσεις της μόδας και, πάντα, με γνώμονα τη συνεχή εξέλιξη, η ΥΦΑΝΣΗ περνάει σε νέα εποχή και εμπλουτίζει τη γκάμα των υφασμάτων της, με φίνες υφάνσεις, ζέρσεϊ και υφαντά υφάσματα σε συνθέσεις όπως βαμβάκι, μαλλί, βισκόζη, πολυέστερ, ιδιαίτερα εμπριμέ μοτίβα, νέες επενδύσεις και σύγχρονες νηματοβαφές που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες, ακόμα και των πιο απαιτητικών πελατών.

Το 2002, η εταιρεία, στο πλαίσιο των εξαγωγικών της δραστηριοτήτων, διευρύνει το δίκτυο των πωλήσεων της, ανοίγοντας έτσι, έναν εμπορικό διάλογο με τις Γερμανία, Δανία, Σουηδία, Πολωνία, Ρουμάνια, Βουλγαρία, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία και Αυστραλία.

Σήμερα, η ΥΦΑΝΣΗ, με νέες μεθόδους παραγωγής, αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους και δημιουργικό ανθρώπινο δυναμικό είναι σε θέση να προσφέρει υφάσματα υψηλής αισθητικής και ανώτερης ποιότητας που υπογραμμίζουν τη γυναικεία κομψότητα.